top of page
bokeh photography_edited.jpg
uncan lan (Instagram-inlägg (Fyrkantig)) (2).png

UNCAN - LAN

4-5 februari på Uncan i Mariehamn

För alla i årskurs 6-9, alla kommuner!

ANMÄLAN

Det är begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. När du har lämnat in lovlappen är du anmäld. Bindande anmälan.

Lovlappen lämnas in till Uncan eller mailas till katja@ungdom.ax

För att LAN:et ska bli av måste vi ha minst 10 anmälda ungdomar.

INFO:

Ta med: Dator/konsol och tillbehör, kvällsmat och frukost, skärm/tv, nätverkskabel samt övernattningsutrustning i form av tandborste, liggunderlag, kudde, täcke/sovsäck. Notera att energidryck inte får tas med. Mikro finns på plats.

 

Spel: Ungdomarna får spela de spel som ni föräldrar tillåter men GTA tillåter vi inte. Det kan vara ett bra tillfälle att kolla med era ungdomar vilka spel de spelar så att ni har full koll.

Sista anmälningsdagen är onsdag 1.2

Personal på plats under LAN:et är

Från Ungdomsenheten: Calle Holm och Patrik Eriksson

Från Ålands Ungdomsförbund: Katja Söderbäck och Lena Skogberg

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta

Calle på 018-531454 eller 

Katja på katja@ungdom.ax

coastlan_svart_textur.png

COASTLAN

Coastlan är ett återkommande finlandssvenskt esportsevenemang som arrangeras helt online. Turneringar med fantastiska priser ordnas i bl.a. Counter-Strike: Global Offensive, Rocket League, League of Legends, Minecraft mm. Evenemanget bjuder på ett brett program både för inbitna gamers och för mindre insatta som vill lära sig mera om esportscenen i Svenskfinland.

COASTLAN är ett samarbete mellan Finlands Svenska Ungdomsförbund FSU, Pargas Gaming Community PGC, Malax IT Förening, Ålands Ungdomsförbund, Yrkesinstitutet Prakticum och Yrkeshögskolan Arcada.

bottom of page